Vi trenger deg - bli fast giver!

Vi vil gjerne utfordre deg som er glad i Åsane menighet; du som har konfirmant i år, eller som har en ungdom med i ungdomsarbeidet i menigheten. Du som setter pris på trosopplæringsarbeidet for barn og unge, eller som har glede av åpen barnehage. Du som kommer innom på gudstjenester ofte, eller av og til. Du som ser verdien av besøkstjenesten vår, eller smågruppene i menigheten, eller som setter pris på nærkirkearbeidet på Haukås. Du som er engasjert i ett av våre mange kor, eller det rikholdge honnørarbeidet. Kort sagt; du som er glad i Åsane menighet:

Vil du bli fast giver? Vi trenger deg på laget, og nå er det enkelt å melde seg:

Bli fast giver ved å trykke her.

I skjema kan du selvsagt selv velge månedlig beløp, og du kan velge mellom fire forskjellige formål innen Åsane menighets arbeid:

• Generelt menighetsarbeid
  • Barne- og ungdomsarbeid
  • Diakoni
  • Haukås nærkirkearbeid

Gaver til Åsane menighet gir rett til fradrag for beløp mellom kr 500,- og 20 000,- (totalt pr. år). En forutsetning er at det foreligger en avtale og at du har oppgitt personnr.

Engangsbeløp via bank: Om du ønsker å gi et engangsbeløp via bank, kan du overføre dette til kontonummer 1644.03.37914. Husk å oppgi personnr og be om skattefradrag dersom du ønsker det. Dette gjør du i meldingsfeltet på innbetalingen.

Bli giver på "gamlemåten": Du kan fortsatt fylle ut dette skjemaet og sende/levere det til vårt menighetskontor for å blir fast giver.

Vipps: Åsane menighet har avtale med Vipps. Søk opp navnet «Åsane kirke» eller Vipps-nummer "10184". Merk innbetalingen med med «gave» eller eventulet annet som innbetalingen gjelder (denne givermåten gir foreløpig ikke skattefradrag).

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss på asane.menighet.bergen@kirken.no eller tlf. 55 36 22 50