PÅMELDING: 9-åringer, Den første actionhelt

Lørdag 1. september kl. 14 er alle 9-åringer hjertelig velkommen til å møte Ruben Gazki og hans tøffe triks med mening i.

Den første actionhelt, lørdag 1. sept kl 14.00, Åsane kirke.

Her melder du på barnet

Påmeldingsfrist: innen utgangen av august.

Det finnes mange tøffe actionhelter. Har du hørt om lille David som overvant kjempen Goliat?

Lørdag 1. september kl. 14 er alle 9-åringer hjertelig velkommen til å møte Ruben Gazki og hans tøffe triks med mening i, i det forrykende showet «Den første actionhelt». Gazki har mye å dele om det å ha helter som forbilder og hvordan vi er mot dem rundt oss. Kom og finn ut hvilken helt du kan være!

Etter gudstjenesten blir det enkel middagsservering i Torgstuen, i underetasjen i kirken. Samlingen er ferdig kl. 16. Da kan barna hentes her. Inngang fra p-plassen ved Åsane Senter.

Vi gleder oss til å se deg! Husk å registrere deg i våpenhuset (yttergangen) i kirken når du kommer. Hvis du har lyst å ha med en voksen går det helt fint!

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss: mb395@kirken.no / 55 36 22 58