Stille Natt Hellige Natt

Stille Natt Hellige Natt

Norges lengstlevende juleturné kommer til Åsane kirke 1. desember!

 

 

”Stille Natt Hellige Natt” har vært en juletradisjon i hele 29 år. De siste 16 årene har det vært med nestor Rune Larsen i spissen.  Med seg i år har han Alexander Rybak som er med for fjerde gang. Publikums-favoritt Maria Haukaas Mittet er med igjen. Og i år har hun fått med seg ektemannen og musikalartist Hans Marius Hoff Mittet.​

 

Sammen med musikerne Tove Kragset og Olav Torget skal disse reise rundt i kirker over hele Sør Norge i adventstiden og skape førjulsstemning. 

 

1. desember kl. 21 kommer artistene til Åsane kirke! Bestill billetter HER Billettpris 445,- 

 

Stille Natt Hellige Natt er også kalt «alle julekonserters mor».

 

”Vi ønsker å forene høytid og glede”, sier produsent Tor Arne Ranghus i Taran AS, som produserte den første konserten i 1987.   ”Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom”. 

 

Fra år 2000 har Strømmestiftelsen vært med å arrangere disse konsertene.  I løpet av disse årene har de samlet inn rundt 11 millioner kroner for bekjempelse av fattigdom i verden.  De meste av midlene har vært øremerket mikrofinansiering i den tredje verden.  Mottoet har vært ”Hjelp til selvhjelp”. Flere av de profilerte artistene har vært med og sett hvordan dette har virket og hjulpet mennesker.  Formålet har blitt en stor grunn til at artistene medvirker på denne juleturnéen år etter år.

 

Det er noen av Norges mest profesjonelle artister som reiser rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap.  De blir møtt av fullsatte kirker og begeistrede anmeldere hvor enn de ferdes. Det er et stort behov for slike høytids-konserter rundt i Norges land.


Del denne artikkel på e-post