TIRS 6. SEPT: Salmefest Åsane

Åsane menighet har sterke tradisjoner som en syngende menighet, og den lutherske kirke er en syngende kirke. Hva passer da bedre enn å markere reformasjonsjubileet med "Salmefest Åsane"!

Facebook-event: Salmefest Åsane

Korskolen har en lang tradisjon som pådriver for kirkesangen i Åsane og ønsker også å være det i fremtiden. Vi markerer derfor starten på en ny korsesong med kick-off i form av en salmefest!

Et av de nyskapende elementene Luther innførte var nettopp fellessangen på gudstjenestene. Menigheten kunne nå delta på en helt annen måte enn før, og det vokste frem en rik salmeskatt som et resultat av det.

På Salmefest Åsane synger vi kjente og kjære salmer - mange av dem i ny musikalsk drakt. Kantor Gerd Inger E. Yddal har med seg organist i Indre Arne, Olav Arne Steinkopf med jazzband.

I tillegg til fellessang vil alle våre kor også presentere seg med en song eller to.

Etter salmefesten blir det gratis kafé i menighetssalene.

Hjertelig velkommen!