PÅMELDING: 6-åringer "Glimt av Gud"

PÅMELDING: 6-åringer

1. oktober medvirker 6-åringene i gudstjeneste og får 6-årsbok! Tirsdag samme uke er de velkommen til å bygge løvhytte i kirken.

Hei til alle 6-åringer!

Søndag 1. oktober vil vi invitere deg og familien din til høstakkefestgudstjeneste i Åsane kirke kl 11.00.

Her skal du få 6-årsboken din «Historien om Jesus», og vi får høre litt om takknemlighet og hvordan høsttakkefestfeiringen oppsto. Etter gudstjenesten er dere invitert på enkel middag i Torgstuen, kirkens underetasje. Hele samlingen er ferdig ca kl 13.00.

‣ På tirsdagen før: 26. sept, skal korbarn i kirken bygge og pynte løvhytte som vi skal få se nærmere på på søndagen. Har du lyst til å være med og lage i stand? Da kan du komme i kirken også tirsdag 26. sept fra kl 17-18.

Her melder du barnet på samlingen søn 1. okt

(Tirsdagen er det bare å komme uanmeldt, så tar vi og korbarna i mot deg når du kommer.)

Vi gleder oss til å se deg! På søndag 1. okt., husk å registrere deg i våpenhuset (yttergangen) i kirken når du kommer.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Kristine Bech-Sørensen: mb395@kirken.no / tlf 55 36 22 58