3.-7. MARS: Folkefest i reformasjonsbyen Bergen

3. – 5. mars blir det folkefest i Bergen, og Åsane menighet er med på festen.

I år er det 500 år siden reformasjonen, og det feires med folkefest i Bergen 3. – 5. mars under fanen Reformasjonsbyen Bergen!

Luther og reformasjonen har satt sitt tydelige preg på hele samfunnet vårt. Noe av det skal feires, annet skal debatteres. Velkommen til å oppleve kunst og kultur, reflektere over samfunnsutviklingen, oppleve Bergen i lys av reformasjonen og feire nåden.

Reformasjonsbyen Bergen inviterer denne helgen til noe for enhver smak, med et variert tilbud til barn- og barnefamilier, ungdom og voksne. Her blir det både folkelig fest og faglig fordypning!

Her kan du se HELE PROGRAMMET for jubileumshelgen.

Her kan du lese mer om tilbudet spesielt rettet mot UNGDOM.

Her kan du lese mer om tilbudet spesielt rettet mot BARN og BARNEFAMILIER.

Åsane menighet vil delta på følgende arrangementer under jubileumshelgen (oversikten oppdateres):

Åsane menighet oppfordrer alle våre venner i menigheten til å ta en titt på det omfattende og spennende jubileumsprogrammet og se om en kan finne noe av interesse!

I tillegg til alle arrangementene i selve jubileumshelgen, arrangeres det også spennende arrangementer i løpet av hele 2017. Her kan du lese mer om Bergen som reformasjonsby, og arrangementene som finner sted utenom selve jubileumshelgen.