SØN 19. FEBR: Tårnagent-familiegudstjeneste

Hjertelig velkommen til familiegudstjeneste med Tårnagenter på søndag 19. februar kl 11!

Hjertelig velkommen til Tårnagent-familiegudstjeneste på søndag 19. februar kl 11!

Som en del av vår trosopplæring "TilTro", er menighetens 8-åringer denne helgen sammen på Tårnagent-helg. Her har de blitt kjent med kirken - med orgelet, klokken, oss som jobber her, og at vi alle kan være agenter for det gode i våre egne hverdagsliv. De har løse oppdrag og mysterier, lekt og kost seg sammen.

På søndag er alle Tårnagentenen på plass igjen og har med seg familiene sine som i gudstjenesten skal få se noe av det de har drevet med i helgen. Også Speideren og våre to flotte kor Prelud barnekor og Magnificat jentekor medvirker.

Dette blir en flott familiegudstjeneste med mange barn som bidrar! Det blir drama, sang og bønnevandring, og fem barn skal bæres til dåpefonten.

Etter gudstjenesten er alle velkommen til Tårnagent-kirkekaffe i Torgstuen. Her byr vi på noe godt å bite i, kaffe og te til de store og saft til barna. Her vil også Tårnagentene ha noe overraskelser på lur..

Håper vi ses på søndag!