6. APRIL: Kinesisk kulturkveld

"Lost and found" - mistet og funnet. Gud er løs i Kina. Møt kinesiske kunstnere som uttrykker troen gjennom musikk film og dans. Åsane kirke kl 19.00

«Tapt og funnet igjen» (Lost and found) er navnet på den kinesiske forestillingen som besøker Åsane kirke 6. april kl 19.00!

Profesjonelle kinesiske kunstnere tilknyttet kultursenteret TCG Nordica i Kunming kommer med dans, musikk og videokunst til Norge og norden denne våren, og til Åsane torsdag 6. april.

Turnéen foregår i samarbeid med Areopagos, som står bak kunst- og kulturutveksling mellom Skandinavia og Kina siden 2001.

De anerkjente musikerne spiller på tradisjonelle fløyte og strengeinstrumenter med meditativ, tradisjonell og samtidsmusikk i jazz-sjangeren, og den kinesiske maler og videokunstneren Zhu Jiuyang deltar med film fra en forestilling der han inviterte bønder med sine saueflokker inn i galleriet. Gjennom film, bilder og musikk inviteres vi til refleksjon over sauen og oss selv.

Forstillingen har samme visjon som Nordica: Å stimulere til refleksjon om menneskeverd, slik det kommer til uttrykk gjennom ulike kunstformer.

I følge den kinesiske gruppa handler forestillingen om «rytmen av Guds kjærlighet inni oss, Jesu vennskap som en melodi i hjertet og Guds Ånd som beveger oss.»