Våroppstart for alle faste aktiviteter. Bli med!

Våroppstart for alle faste aktiviteter. Bli med!

Det er masse som skjer i Åsane menighet, og vi har tilbud til alle aldersgrupper. Nå er alle våre enheter i gang med vårsemesteret og vi håper du finner noe av interesse. 

 

SMÅBARN/BARN/FORELDRE

Stjernen åpen barnehage er et pedagogisk og inkluderende lavterskeltilbud for barn fra ett til seks år sammen med omsorgsperson. Stjernen holder åpent mandag, onsdag og torsdag fra kl 09.00.

Se mer på Stjernes Facebook-side som du finner du her.

 

 

BARNEKOR

Frøet småbarnssang er for jenter og gutter fra ett til fire år sammen med foresatte. I Frøet synger og leker vi sammen. Frøet ledes av pedagog Camilla Hellevik med lang erfaring som barnekordirigent. Øving tirsdager kl 17.30 til 18.30.

 

Barnekoret Spiren er for jenter og gutter fra fire til seks år. I Spiren synger vi sammen, leker og har noen ganger lotteri. Spiren ledes av pedagog Camilla Hellevik med lang erfaring som barnekordirigent. Øving tirsdager kl 18.00 til 19.00.

Se mer på Frøet og Spirens felles Facebook-side som du finner du her.

 

Barnekoret Prelud er for jenter fra ni til 12 år. Ønsker du at barnet ditt skal utvikle sine musikalske ferdigheter i et godt miljø? Da er barnekoret Prelud riktig plass. Alle har en sangstemme som kan utvikles! Vi har fokus på sanggglede og utvikling av stemmen i trygge rammer sammen med andre sangglade barn. Dirigent i koret er kantor Gerd Inger Yddal. Øving tirsdager kl 17.00 til 17.45.

 

Jentekoret Magnificat er for jenter fra 12 år. Ønsker du at barnet ditt skal utvikle sine musikalske ferdigheter i et godt miljø? Da er jentekoret Magnificat riktig plass. Alle har en sangstemme som kan utvikles! Vi har fokus på sanggglede og utvikling av stemmen i trygge rammer sammen med andre sangglade barn. Dirigent i koret er kantor Gerd Inger Yddal. Øving tirsdager kl 18.00 til 19.00.

Se mer på Prelud og Magnificats felles Facebook-side som du finner du her.

 

Li barnegospel er for jenter og gutter fra 3 til 13 år. Etter felles oppstart sprer barna seg i alderstilpassede grupper. Li barnegospel ledes av pedagog Kristin Utle med lang erfaring som barnekordirigent. Øving hver torsdag kl 18.00 til 19.30.

Se mer på Li barnegospels Facebook-side som du finner her.

 

TEN-SING-KOR

Sanctus er menighetens Ten sing gruppe. Sanctus er for deg mellom 13 og 20 år som liker å synge, danse, spille, dramatisere eller styre lyd og lys. Koret ledes av menighetens organist Lenamaria Gravdal. Øving hver torsdag kl 18.00 til 20.30. Har du lyst å være med? Ta kontakt med Lenamaria Gravdal på tlf 941 95 159.

 

VOKSENKOR

Prima Vista er menighetens flerstemte voksenkor for kvinner og menn. Ingen spesielle krav for å bli medlem. Prima vista ledes av menighetens kantor Gerd Inger E. Yddal. Øving torsdager kl 19.00 til 21.30. Vil du være med? Ta kontakt med Gerd Inger på tlf 922 60 608.

 

Cantus Sororum er menighetens profesjonelle damekor. Notekunnskap og korerfaring er ønskelig. Koret øver frem mot konserter og gudstjenester. Dirigent i koret er Marit Røshol. Øving annenhver mandag kl 19.00 til 21.30. Vil du være med? Ta kontakt med Marit Røshol på tlf 926 81 883..

 

SPEIDER

Speideren er ute i naturen og lærer hvordan å ta vare på skaperverket og en selv. Speideren har tre ulike alderstilpassede grupper, fra 2. klasse og opp til videregående. Samlinger tirsdager. Tidspunkter varierer ut fra alder. Les mer om Speidertilbudet under fanen "barn".

 

HONNØR

Honnørklubben er menighetens tilbud til seniorer og har mange aktiviteter. Seniordans, allsang, gutteklubb, og hver siste torsdag i måneden arrangerer Honnørklubben stortreff med bevertning og underholdning. Les mer om honnørtilbudet under fanen "honnør".

 

ANDRE TILBUD

I tillegg til nevnte tilbud har Åsane menighet også ulike klubber, blant annet for dem som trenger spesiell tilrettelegging. Vi har også sorggruppe, besøkstjeneste, husfellesskap, temasamlinger og mer.

Nærmere info om de ulike enhetene og tilbudene, samt kontaktinfo til de gruppeledere finner du vet å se nærmere under fanen «menighetsliv» på vår hjemmesiden.

Vi ønsker alle interesserte hjertelig velkommen til menigheten.

 


Del denne artikkel på e-post