Bøsseinnsamling tirsdag 4. april

Bøsseinnsamling tirsdag 4. april

Ettermiddagen tirsdag 4. april arrangerer Åsane menighet sin årlige Kirkens Nødhjelps fasteaksjon.

 

 

 

Fastetiden er en tid for både ettertanke og global solidaritet. Hva vi kan gjøre for å ta vare på livet og skaperverket, og å stå sammen med mennesker i kampen for rettferdighet? Har du lyst å gjøre noe konkret for å hjelpe andre? Støtt Kirkens Nødhjelp i sitt livsviktige arbeid.

 

Tirsdag ettermiddag, 4. april, kommer Åsane menighets konfirmanter og frivillige på døren til Åsanes hussander og ber om støtte til Kirkens Nødhjelps arbeid.

 

Kirkens Nødhjepls fasteaksjon, som arrangeres lokalt i menigheter, er Norges nest største dør-til-dør-aksjon, og hvert år går rundt 40.000 bøssebærere med bøsse til inntekt for Kirkens Nødhjelps arbeid.

 

Følg oss på Facebook: Åsane kirke - Åsane menighet

 

Pengene fra fasteaksjonen går til ulike deler av Kirkens Nødhjelp sitt arbeid. I årets aksjon setter KN spesielt fokus på katastrofearbeid og behovet for vann. Fordi vann er prekært for mennesker i nød, er vann noe av det aller første Kirkens Nødhjelp stiller med i katastrofer.

Vann gir liv, til planter, dyr og mennesker. Men vann kan også ta liv, om det er urent og forurenset. Det er derfor Kirkens Nødhjelp jobber hvert år, hver uke og hver dag for å gjøre rent vann tilgjengelig for flere.

Akkurat nå redder Kirkens Nødhjelp liv i den mest alvorlige tørken vi har sett på 70 år - og det finnes håp. Der en klarer å etablere varig tilgang til rent vann, klarer folk seg gjennom tørken.

 

Les mer: KNs arbeid og fasteaksjonen 2017

 

Les mer: Rekordinnsamling i Åsane menighet under fasteaksjonen 2016

 

Bli med og støtt KNs arbeid for mennesker i nød! Vi håper våre bøssebærere blir godt tatt i mot på tirsdag.

 

 

 


Del denne artikkel på e-post