HØSTOPPSTART 2017: Vi har kor for alle aldersgrupper

I Korskolen Åsane kirke har vi kor for alle aldre! Vil du synge sammen med oss?

I Åsane kirke har vi kor for alle! Barnekorene starter opp tirsdag 29. aug.

Følg oss på Facebook: Åsane kirke

Les mer om våre kor her:

Frøet småbarnssang for jenter og gutter fra 1 år sammen med foresatte. Øving: Tirsdager kl. 17.30-18.00. Første øvingsdag høsten 2017 er tirs 29. aug.

I Frøet småbarnssang synger og leker vi sammen. Vi serverer også enkel kvelds etter øvingen. Dirigent i koret er Camilla Hellevik.
Ved spørsmål kontakt

KarolineRossgard.Salhus@bergen.kirken.no /  Tlf.: 55 36 22 65.

Barnekoret Spiren for jenter og gutter fra 4 år. Øving: tirsdager kl. 18.00-19.00. Første øvingsdag høsten 2017 er tirs 29. aug.

I Spiren synger vi sammen, leker sammen og har masse gøy. Vi har utlodninger, og i pausen får barna kjeks og saft. Spiren synger på noen gudstjenester hvert semesteret. Dirigent for koret Camilla Hellevik.

KarolineRossgard.Salhus@bergen.kirken.no / Tlf.: 55 36 22 65.

Barnekoret Prelud, for jenter og gutter fra 6 år. Øving: Tirsdager kl. 17.00-17.45. Første øvingsdag høsten 2017 er tirs 29. aug.

Ønsker du at barnet ditt skal utvikle sine musikalske ferdigheter i et allsidig og godt miljø? Da er barnekoret Prelud riktig plass. Alle har en sangstemme som kan utvikles! Vi har fokus på sanggglede og utvikling av stemmen i trygge rammer sammen med andre sangglade barn. Dirigent i koret er kantor Gerd Inger Yddal.

KarolineRossgard.Salhus@bergen.kirken.no / Tlf.: 55 36 22 65.

Barnekoret Magnificat, for jenter og gutter fra 9 år. Øving: Tirsdager kl. 18.00-19.00. Første øvingsdag høsten 2017 er tirs 29. aug.

Ønsker du at barnet ditt skal utvikle sine musikalske ferdigheter i et allsidig og godt miljø? Da er jentekoret Magnificat riktig plass. Alle har en sangstemme som kan utvikles! Vi har fokus på sanggglede og utvikling av stemmen i trygge rammer sammen med andre sangglade barn. Dirigent i koret er kantor Gerd Inger Yddal..

KarolineRossgard.Salhus@bergen.kirken.no / Tlf.: 55 36 22 65.

Prima Vista, for voksne. Øving: Torsdager kl. 19.15-22.00. Første øvingsdag høsten 2017 er tors 24. aug.

Prima vista er et firestemmig kirkekor for voksne kvinner og menn. Koret øver frem mot konserter og opptreden i gudstjeneste. Dirigent i koret er Lenamaria Gravdal.

Påmelding: Kontakt Lenamaria Gravdal: tlf 941 95 159 / lenamaria.gravdal@bergen.kirken.no

Cantus Sororum, damekor. Øving: Annenhver mandag i oddetallsuke, kl. 19.00-21.30. Første øvingsdag høsten 2017 er man 21. aug.

Cantus Sororum er Korskolens damekor.  Koret øver frem mot konserter og noen gudstjeneste.

Dirigent i koret er Marit Røshol. Er du nysgjerrig på koret eller vil komme på øving? kontakt Marit: tlf 926 81 883 / maritroshol60@gmail.com

I tillegg til Korskolens kor er også Li barnegospel og ten-sing-koret Sanctus en del av Åsane menighet.

Høstoppstart for alle enheter uke 34 og 35

Oppstart for alle våre faste aktiviteter: kor, spedier, Stjernen åpen barnehage osv er uke 34 og 35. Mer info om oppstart for den enkelte enhet kommer på vår hjemmeside og på Facebook i august.